About

WE KNOW NOTHING

… og det gjorde du heller ikke før nu.

Men nu ved du at WKN er en elektro duo med rødderne plantet i 80’erne, fødderne i 90’erne og ørerne i 00’erne. Hjertet er til gengæld over det hele mens fingrene forgriber sig kærligt og udfordrende på tangenterne og skaber via taster og programmer eftertanke, melankoli og varme i de elektroniske ballader og pop sange. Der er højt til loftet og himlen… deroppe hvor Bowie og Sinatra nynner med mens de mere jordnære drenge i Depeche Mode og Massive Attack smiler indforstået. Og Jarre er med på Trenten ….

Morten Landau og Sten Sejr er et stærkt team, der sparrer, spejler og spalter musikken og klangene, ideerne og inspirationerne. ML er hjernen bag alle programmeringer, lyd design og produktion. Men har også mere end en finger med i spillet. Og en dyb stemme lurer ofte i lydbilledet. SS er fuldtonet sanger med sans for både det sakrale og dramatiske med begge hænder på keyboard og klaver. Og spidse ører for harmoni.

De filosofiske, eftertænksomme, melankolske, politiske eller bitre tekster er fra begges hånd og hjerne.

WKN skaber sammen en genkendelig og dog unik stil med mange års popmusik i databasen … og et alternativt bud på soundtracket til bilen, togturen, morgenradioen, playlisten, koncerten ….

WE KNOW NOTHING. Men det ved du. Nu.